Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

I. Általános felhasználási feltételek a cargate.hu weboldalhoz

I.1. Hatály és alkalmazási terület

(1) Jelen használati feltételek tárgya a Cargate Szolgáltató Kft. (a továbbiakban „Cargate Kft.”) által rendelkezésre bocsátott weboldal (a továbbiakban „weboldal”) használata.

(2) Ez az oldal tartalmazza a weboldal általános felhasználási feltételeit. A weboldal megnyitásával vagy használatával (a továbbiakban „használat”) minden felhasználó vagy látogató (a továbbiakban „látogató”) elismeri az általános felhasználási feltételeket. A Cargate Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor saját mérlegelési jogkörében megváltoztassa.

(3) A Cargate Kft. a weboldalon a cégére vonatkozó információkat kínál látogatóinak.

(4) A Cargate Kft. jogosult a weboldalt teljesen vagy részben megszüntetni valamint a tartalmakat, ill. szolgáltatásokat szabadon megváltoztatni. A Cargate Kft. weboldalának folyamatos elérhetőségéért a Cargate Kft. nem vállal felelősséget. A Cargate Kft. weboldalának használatára vagy karbantartására nem keletkezik jogosultság.

I.2. Jogok / szellemi tulajdon

(1) A weboldal teljes tartalma (illusztrációk, szövegek, fogalmazások, márkák, képek, videók, grafikák) a Cargate Kft. szellemi tulajdonát képezi. A Cargate Kft. weboldalának használatával a látogatók számára nem keletkezik licenszjog a weboldalon található jogokra (pl. szellemi tulajdonjog, szerzői jog és kapcsolódó jogok stb.). A márkák, a design, a képek, szövegek, szövegrészek és a Cargate Kft. weboldalának egyéb tartalmai a Cargate Kft. előzetes írásbeli beleegyezése nélkül nem módosíthatók, másolhatók, sokszorosíthatók, használhatók, kiegészíthetők vagy más módon sem hasznosíthatók.

I.3. Felelősség

(1) A Cargate Kft. semmilyen kárért nem felel, amelyet a látogató számára a Cargate Kft. weboldalának használata okozhat, kivéve szándékosság vagy súlyos gondatlanság esetén.

(2) A Cargate Kft. megtett minden elvárható erőfeszítést annak biztosítására, hogy a Cargate Kft. weboldalán rendelkezésre bocsátott információk a rendelkezésre bocsátás idejében pontosak és teljesek legyenek. A Cargate Kft. nem vállal felelősséget és nem biztosít jótállást vagy garanciát a weboldalon rendelkezésre bocsátott információkért, mint pl. letöltések, harmadik szolgáltatók által kínált szolgáltatások, külső hivatkozások, vagy egyéb tartalmak, amelyek vagy közvetlenül, vagy közvetetten a Cargate Kft. weboldaláról használhatók vagy onnan megnyithatók. A Cargate Kft. fenntartja magának a jogot arra is, hogy a rendelkezésre bocsátott információkat előzetes bejelentés nélkül módosítsa vagy kiegészítse.

I.4. Rendelkezésre állás

(1) A Cargate Kft. igyekszik a weboldalt folyamatosan üzemeltetni és elérhető állapotban tartani – a műszaki, gazdasági, működési és szervezési lehetőségekhez mérten teljeskörűen.

(2) A Cargate Kft. nem vállal szavatosságot vagy garanciát azért, hogy a Cargate Kft. weboldala vagy annak tartalmai megszakítás nélkül vagy egyáltalán rendelkezésre álljanak, hibamentesek legyenek, vagy a hibákat elhárítsák, valamint azért sem, hogy a Cargate Kft. weboldala vagy segédeszközei (pl. szerver) vírusoktól vagy más veszélyes összetevőktől mentesek. A Cargate Kft. a jogszabályok által megengedett mértékben kifejezetten kizár minden olyan felelősséget bármely kárért, amely a Cargate Kft. weboldalának rendelkezésre bocsátásából vagy a segédeszközökből keletkeztek.

(3) A műszaki vagy egyéb problémák miatti nem elérhetőség idejére a Cargate Kft. nem vállal át semmilyen felelősséget.

I.5. Külső hivatkozások

A Cargate Kft. weboldala tartalmaz olyan külső hivatkozásokat, amelyek harmadik szolgáltató más weboldalaira vezetnek. A Cargate Kft-nek nincs befolyása a hivatkozott külső weboldal elérhetőségére, minőségére valamint tartalmára, és nem vállal felelősséget a külső weboldal olyan tartalmaiért, amelyek érvényben lévő jogszabályokba ütköznek vagy a látogatóknak más formában kárt okozhatnak.

I.6. Kártékony anyag feltöltése

A Cargate Kft. megtiltja olyan számítógépes programok, fájlok és egyéb anyagok feltöltését, amelyek kárt okoznak és/vagy zavaró funkciókat tartalmaznak, mint a vírusok, manipulált fájlok, „rejtett” fájlok (pl. audió fájlokba integrált képek), férgek, trójai programok és bot-ok görgetési célra, több képernyő leképezésére és egyéb tevékenységekre, amelyek a weboldal integritását vagy működését, vagy az online kommunikációt általánosságban megzavarhatják.

I.7. Elektronikus támadások

(1) A Cargate Kft. weboldalán tilos mindennemű, a Cargate Kft. adataival összefüggésben álló minden adatára irányuló elektronikus támadás.

(2) Minden elektronikus támadás polgári illetve büntető eljárást von maga után.

II. Egyéb rendelkezések

II.1. Illetékes bíróság

Jelen megállapodás alapjául a magyar jog szolgál. Vitás kérdések rendezésében a Baranya Megyei Bíróság az illetékes.

II.2. Módosítások és kiegészítések, érvényességi záradék

(1) Jelen megállapodás módosítása és kiegészítése csak írásban történhet. A szóbeli megállapodások érvénytelenek.

(2) Ha a jelen megállapodás egy vagy több feltétele bármely okból érvényét vesztené, az nem érinti a megállapodás egyéb tartalmának érvényességét.

Székhely, levelezési cím:
7761 Kozármisleny, Kamilla utca 52.

Központi iroda:

7630 Pécs, Bajor utca 3.

E-mail:

[javascript protected email address]